Wanneer u zuinig bent op uw autolak, dan is het verstandig om anti-steenslagfolie aan te laten brengen. Het aanbrengen van deze folie is een professionele klus die u uitbesteedt aan een vakman. Bij Technicolor Car Care in Rotterdam staan we dan ook graag voor u klaar voor deze klus. Met onze jarenlange ervaring en expertise brengen we de folie perfect op uw auto aan, zodat de lak van uw auto jaren mooi blijft.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Glascoating aanbrengen Tesla

Anti-steenslagfolie is de perfecte bescherming tegen steenslag

Anti-steenslagfolie beschermt uw auto tegen steenslag. Steenslag is gebroken steen dat tijdens het rijden van de weg opspringt en tegen uw auto aankomt. Deze losse steentjes kunnen krassen of deuken achterlaten. Door het laten aanbrengen van anti-steenslagfolie blijft uw autolak jaren onaangetast en voorkomt u schade door losliggende steentjes die opspringen. Wanneer uw auto er mooi uit moet blijven zien, dan is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Denk hierbij aan Auto Detailing en het aanbrengen van glascoating. Heeft u nog geen anti-steenslagfolie en heeft uw autolak schade opgelopen? Laat uw auto polijsten en wij zorgen ervoor dat u wegrijdt in een schitterende auto.

Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Wilt u graag onze specialisten inschakelen voor het aanbrengen van anti-steenslagfolie op uw auto? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Bel ons op of stuur een whatsappbericht naar +31 (0)102613613. U kunt online ook een offerte aanvragen. Op deze manier weet u wat de kosten zijn van de behandeling, zonder dat u meteen een afspraak maakt.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!