Als u uw auto laat reinigen, dan wilt u wel dat dit op een professionele manier gebeurt en het liefst bij u in de buurt van Rotterdam. U kunt natuurlijk zelf uw auto wassen, maar dat is iets anders dan het professioneel laten reinigen van uw auto door experts van Technicolor Car Care in Rotterdam. Alleen dan is uw auto ook echt schoon en worden de verschillende materialen waarvan uw auto is gemaakt uitstekend verzorgd. Zo gaat uw auto langer mee en ziet uw auto er net zo lang schitterend uit. Met een auto die u professioneel heeft laten reinigen in Rotterdam bevordert u dus uw rijplezier.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Hoe werkt het professioneel laten reinigen van uw auto door de specialist uit Rotterdam?

Wanneer u uw auto langsbrengt bij Technicolor Car Care in Rotterdam, om deze professioneel te laten reinigen, gebeurt dit in verschillende stappen en met professionele reinigingsproducten. Deze tasten het materiaal niet aan, en na de wasbeurt wordt uw auto in de was gezet, zodat het materiaal ook na de wasbeurt er lange tijd prachtig uit blijft zien. De was voorkomt ook dat er kleine oppervlakkige beschadigingen ontstaan. Daarnaast is het mogelijk om extra bescherming aan uw auto toe te voegen, onder andere dankzij AlloyGator velgrandbescherming of Paint Protection Film.

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer weten over het professioneel laten reinigen van uw auto door onze specialisten in Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0)102613613. Wist u dat u dit nummer ook kunt gebruiken om ons een whatsappbericht te sturen? Zo bereikt u ons heel eenvoudig om vragen te stellen of om een afspraak te maken.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!