Uw auto wassen, dat kunt u natuurlijk gewoon zelf doen, gewoon bij u voor de deur in Vlaardingen. Maar soms is het fijn om het laten reinigen en poetsen van uw auto over te laten aan een echte specialist, maar waar vindt u die in de omgeving van Vlaardingen? Bij Technicolor Car Care in Bergschenhoek, nabij Vlaardingen natuurlijk. Wij hebben alle kennis en de middelen in huis om uw auto op een vakkundige manier te wassen en ook vanbinnen te reinigen, waarna we uw auto mooi poetsen in onze werkplaats nabij Vlaardingen. Zo komt u in iedere situatie mooi voor de dag.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Wanneer laat u uw auto wassen door een expert in de buurt van Vlaardingen?

Misschien doet u het wassen, vanbinnen reinigen en poetsen van uw auto liever zelf bij u op de stoep in Vlaardingen of elders. Maar als u bijvoorbeeld naar een bruiloft of begrafenis moet, of wanneer u uw auto gebruikt om naar klanten te gaan, dan is het belangrijk dat uw auto er netjes uitziet. Dan laat u uw auto vakkundig vanbinnen reinigen, wassen en poetsen door Technicolor Car Care, in de buurt van Bergschenhoek. Dit gebeurt met zeep die de lak niet aantast en met andere voedende materialen. Ontdek alle mogelijkheden om uw auto te laten reinigen, poetsen en wassen door een expert in de buurt van Vlaardingen.

Maak een afspraak of kom langs

Wilt u uw auto laten wassen, poetsen of reinigen, dan bent u van harte welkom in onze wasserij nabij Vlaardingen. We bekijken dan wat precies uw wensen zijn en welke middelen wij het best kunnen gebruiken. U kunt gewoon langskomen bij ons bedrijf, maar u kunt voor een afspraak ook even bellen of WhatsAppen naar +31 (0)102613613. Wij adviseren u dan graag, zodat u met een mooi gepoetste auto op uw afspraken kunt verschijnen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!