Op de snelweg ziet u het steeds vaker: een auto die door deze te wrappen, er fantastisch uitziet, zodat deze goed opvalt op de snelweg bij bijvoorbeeld Rotterdam. Carwrapping door Technicolor Car Care in Rotterdam geeft uw auto een schitterende matte of satijnen afwerking, ook door de opvallende kleuren die er mogelijk zijn bij het wrappen. Zelfs diverse prints zijn mogelijk. Door middel van autowrapping nabij Rotterdam voldoet uw auto helemaal aan uw wensen. Uw auto rijdt dan namelijk niet alleen heerlijk, hij ziet er ook nog eens fantastisch uit!

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Jaguar F-Type detailing

Laat uw auto stralen door deze te laten wrappen door een specialist uit regio Rotterdam

Als echte autoliefhebber wilt u natuurlijk dat uw auto dankzij wrappen goed opvalt op de wegen rondom Rotterdam of ergens anders. Dat is een goede reden om de mogelijkheden op het gebied van autowrapping door de specialist in de omgeving van Rotterdam eens te bekijken. Wij hebben namelijk veel keuze wat betreft de folie die wij voor carwrapping van auto’s in heel Nederland – dus niet alleen in Rotterdam – gebruiken. U heeft de keuze uit veel verschillende kleuren en kunt ook kiezen voor folie met bijvoorbeeld een metallic, extra glans of juist mat effect. Daarnaast hebben we ook anti-steenslagfolie voor het voorkomen van schade aan uw lak.

Verhul kleine beschadigingen

Het laten wrappen van uw auto bij de specialist uit regio Rotterdam heeft meer voordelen dan alleen een blits uiterlijk. Iedere automobilist overkomt het wel eens. U schampt een paaltje, rijdt ergens lichtjes tegenaan of iemand botst per ongeluk zachtjes tegen uw auto aan. Hierdoor ontstaat er hele lichte schade, die het de moeite niet waard is om dit te laten repareren. Toch stoort u zich eraan. Ook dit kan opgelost worden met carwrapping door onze specialisten in Rotterdam. De oneffenheden worden afgedekt met folie, zodat ze niet meer zichtbaar zijn. Deze oplossing is vaak goedkoper dan schadeherstel, en uw auto ziet er hierdoor nóg mooier uit! Ontdek alle mogelijkheden van carwrapping in regio Rotterdam door te bellen naar +31 (0)102613613. U kunt ook een whatsappbericht sturen naar dit nummer. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!