Heeft u een bedrijfsrenovatie in gedachte en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u op bepaalde vlakken kan helpen? Bij Technicolor Car Care in Rotterdam staan we graag voor u klaar om de keuken, het interieur of de meubels op kantoor aan te pakken. Wij werken altijd schoon, netjes en precies, zodat u als klant te allen tijde tevreden bent met het resultaat.

Fulltime ondernemend vriendenbedrijf
meer dan 15 jaar ervaring
Klantenservice voorop

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

keuken

Onze vakmensen helpen u graag bij uw bedrijfsrenovatie

Onze vakmensen staan graag voor u klaar met diverse diensten van hoogwaardige kwaliteit. Bij een bedrijfsrenovatie schakelt u ons onder andere in voor het renoveren van objecten binnen het interieur. Denkt u hierbij aan een keukenrenovatie, maar als meubelspuiterij staan we ook voor u klaar voor het aanpakken van producten met leren bekleding. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan interieurfolie van hoogwaardige kwaliteit.

Schakel onze experts in

Bent u benieuwd naar onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen bij uw bedrijfsrenovatie? Bel dan naar +31 (0)102613613 of stuur een whatsappbericht naar hetzelfde nummer en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van bedrijfsrenovatie. Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise staan we graag voor u klaar. Dankzij onze vakmensen bent u te allen tijde verzekerd van de hoogste kwaliteit.

keuken

Bent u enthousiast en nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op of stuur een bericht via Whatsapp. Wij helpen u graag verder!

Direct contact opnemen

U kunt ook rechtstreeks uw bericht hier achter laten. Dan krijgt u zo snel mogelijk een reactie terug.


    Wat kunnen we voor u betekenen?

    Neem contact met ons op
    en we gaan aan de slag!