Paint Protection Film Rotterdam zorgt ervoor dat uw auto als nieuw blijft.
U kent het wel: u rijdt achter een vrachtauto of er komt een tegenligger tegemoet en ineens – tik! – steenslag. U kijkt naar uw ruit. Gelukkig, die is nog heel. Maar grote kans dat er wel een steenslagpitje in de lak zit… Toch jammer van uw mooie (nieuwe) auto. Want zeg nou zelf, wie wil er nou met een oud uitziende beschadigde wagen rondrijden?

Met  PremiumShield®  beschermt u uw kostbare bezit in regio Rotterdam en omstreken. Bovendien zorgt dit voor een strakke, glanzende of matte afwerking. Technicolor Customs uit Rotterdam is dé Paint Protection Film specialist in de buurt van Rotterdam.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Paint Protection FIlm Rotterdam

Bescherm uw (nieuwe) auto door een Paint Protection Film specialist uit regio Rotterdam

Als echte autoliefhebber wilt u natuurlijk dat uw auto goed beschermt is op de wegen rondom Rotterdam of ergens anders. Dat is een goede reden om uw auto langs te brengen bij dé Paint Protection Film specialist in de omgeving van Rotterdam. Wij hebben namelijk veel ervaring wat betreft de folie die wij voor de bescherming van auto’s in heel Nederland – dus niet alleen in Rotterdam – gebruiken. U heeft de keuze uit verschillende opties qua afwerking.

Verhul kleine beschadigingen

Het laten beschermen van uw auto bij de auto detailing specialist uit Bergschenhoek, nabij Rotterdam, heeft meer voordelen dan alleen een blits uiterlijk. Iedere automobilist gebeurt het wel eens. U schampt een paaltje, rijdt ergens lichtjes tegenaan of iemand botst per ongeluk zachtjes tegen uw auto aan. Kleine schade ontstaat zo al snel. Enorm zonde van uw nieuwe en kostbare auto. Dit kan opgelost worden met Paint Protection Film Rotterdam. Deze oplossing is vaak goedkoper dan schadeherstel, telkens delen van uw auto spuiten kan snel in de papieren lopen en bovendien is de lak dan niet meer origineel. Maak vandaag nog een afspraak om uw auto te beschermen met PremiumShield® Elite SH. Ontdek alle mogelijkheden door te bellen naar +31 (0)102613613. U kunt ook een WhatsApp-bericht sturen naar dit nummer.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!