Case afbeeldingen

Deze Audi A3 S-line zat vol met diepe was krassen en swirls van de wasstraat. De hoogste tijd om de lak weer als nieuw te maken en langdurig te beschermen voor de toekomst.

Case Beschrijving

We zien het helaas nog steeds veel te veel. Hele toffe auto's die door een (vorige) eigenaar door de slechtste wasstraten gehaald worden die maar denkbaar zijn. Zo ook bij deze knappe Audi A3 S-line. Pas een paar jaartjes oud in een prachtige kleurstelling maar helaas was de lak er erg aan toe. Vol met van die kleine "spinnenwebjes" die vooral in de zon erg goed zichtbaar zijn. Op een lichte kleur auto zie je dit moeilijker maar op donkere auto's zie je dit direct. Kijk zelf maar eens naar uw auto na een goede wasbeurt of u wat op de lak kunt vinden.

Zwart is een prachtige kleur alleen moet er wel goed voor zorgen. Deze klant deelde die mening gelukkig ook en heeft de Audi direct bij ons gebracht voor een stage 2 polijst behandeling. We zijn er de nodige tijd mee bezig geweest maar het resultaat mag er zeker zijn!
De klant moest een stuk rijden vanuit Almere om bij ons in Bergschenhoek zijn auto te laten poetsen maar dat was het meer dan waard.

We hebben de auto grondig onder handen genomen en als afsluiter hebben we de auto voorzien van een wax sealant. Deze zorgt buiten de extra glans ook nog eens voor een langdurige bescherming van de lak tegen alle elementen. De klant gaat zorgvuldig met de Audi om en wast hem nu op de hand voor het beste resultaat. 

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Case Details

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!