Case afbeeldingen

Deze prachtige Audi is bij ons binnen geweest voor een totale metamorfose. Zowel het in- als exterieur is aangepakt en ook motorisch is er het nodige aan gedaan…

Case Beschrijving

Zoals de foto’s al laten zien is dit geen standaard A4 (meer). Toch gaat deze auto al wat jaartjes en kilometers mee. Dankzij ons werk staat de Audi er weer bij als een nieuwe. We hebben de wagen in 2 stappen gepolijst om zo tot een mooi en glad resultaat te komen. Na het polijst werk is er een Labocosmetica “Magic 3” sealant op geïnstalleerd. Deze sealant houdt tot 12 maanden stand en zorgt naast een uitstekende bescherming en waterafstotendheid ook nog eens voor een bijzondere diepe glans. De zwarte lak wordt zo nog dieper en donkerder. 
Ook zijn de achterlichten van de Audi nog getint om een stoere uitstraling te bieden.

Naast al deze stappen is de auto ook motorisch aangepakt en wel door een chiptuning op maat. Dankzij onze goede relaties die wij door de jaren heen hebben opgebouwd weten wij exact waar Abraham de mosterd haalt en hier is het vermogen dan ook opgeschroefd naar een kleine 300pk en bijna 700nm koppel! In samenwerking met de Quattro vierwielaandrijving is deze Audi nu echt een kanon van heb ik jou daar!

Wederom een tevreden klant en een mooi rijdend visitekaartje voor ons!

Case Details

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!