Case afbeeldingen


Wederom een bijzondere verschijning binnen onze klantenkring met deze “autocycle”. Klinkt beter dan driewieler, vind je ook niet?

Deze VanderHall Venice is een uit Amerika overgevlogen machine waarin je het reuze naar je zin kunt hebben in je vrije tijd. Of wanneer je naar werk rijdt en goed wil genieten van de rit van- en naar je werk natuurlijk. Je zult ze niet zo snel zien want naast een prijskaartje waar je van schrikt zijn ze er ook nog eens in zeer beperkte oplage. Maar als je er dan eentje in je bezit hebt is het wel éxtra leuk!

Wij mochten voor onze klant de Venice van een nieuwe kleur voorzien. Van standaard zwart naar royaal en sportief blauw. Opvallen doe je toch al maar dit geeft hem net dat beetje extra.

Uiteraard hoort zo’n mooi apparaat op een bijzondere plek een fotoshoot te krijgen. We zijn hiervoor dus helemaal naar de boulevard van Nesselande gereden. Een welgetelde 5 minuten verderop maar wij vonden dit toch de perfecte plek om dit pareltje ten toon te stellen voor onze fotograaf, een soort natuurlijk habitat voor de Venice.

©Auto Fotografie

Case Details

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!