Case afbeeldingen

De klant heeft het hele huis verbouwd en de keuken bleef als enige nog over. Tijd voor een nieuw jasje dus!

Case Beschrijving

Voor deze opdracht zijn wij afgereist naar het mooie Brabant. De keuken was een soort glans gebroken wit en moest in een nieuw jasje gestoken worden. Een mat zwart jasje wat dan door de rest van de keuken mooi gecomplimenteerd zou worden.

We zien de kleur steeds vaker aangevraagd worden en als je dan het resultaat ziet snap je direct waarom. Je keuken laten wrappen in mat zwart geeft een enorm luxe, deftige uitstraling en tilt het geheel echt een niveau hoger. De keuken zelf verkeerde nog in goede staat en vervangen zou dus een dure opgave zijn die bovendien ook nog is zonde is. Een keukenwrap biedt gelukkig uitkomst voor een stuk vriendelijker bedrag. 

Ook de plinten boven en de randjes aan de zijkant wilde de klant graag meegenomen hebben, daar zorgen we dan natuurlijk graag voor. We hebben zelfs de oven verwijdert om zo tussen de kiertjes te komen zodat er geen witte randjes zichtbaar zouden blijven. Uiteraard hebben we de oven daarna weer keurig terug geplaatst en aangesloten.

Na een dag hard werken mocht het resultaat van de wrap er zijn. Toen de spotjes nog aan gingen was het plaatje helemaal compleet. Een prachtig resultaat, al zeggen we dat zelf. De klant was tevreden en dan pas zijn wij dat ook!

Heeft u vragen of interesse in een keukenwrap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Kijk ook even op de Keuken & interieur pagina voor meer informatie.

Case Details

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!