Case afbeeldingen
Case Beschrijving

Deze keuken is door ons gespoten in de originele kleur. De keuken was nog prima en de klant was er nog zeer content mee alleen had ook deze keuken het bekende probleem van loslatende folie. Dit is een veelvoorkomend probleem, maar gelukkig zeer goed op te lossen met de juiste kennis.

Loslatend folie is een groot probleem bij keukens van verschillende leeftijden. Soms zien we dit zelfs al na 5 jaar! Deze keuken stond gelukkig al wat langer dan dat maar kreeg alsnog last van los zittende delen van het plastic. Met name op warme, vochtige plekken gebeurt dit sneller.

Wij kunnen dit eenvoudig voor u oplossen door de keuken bij u te demonteren en mee te nemen naar onze werkplaats. Hier verwijderen wij alle folie zodat u hier in de toekomst geen last meer van krijgt. We bewerken de delen voor, herstellen deze waar nodig en prepareren ze voor het spuiten. Na een goede laag primer is het tijd om te drogen. Na deze stap controleren wij ons werk en als alles in orde is gaan de delen de spuitcabine opnieuw in om afgelakt te worden.
Na het aflakken en drogen is het tijd voor de afwerking en een laatste controle. Zo kunnen wij onze kwaliteit blijven garanderen.
Hierna worden de delen netjes in schuim verpakt om zo veilig op transport te kunnen. We komen de keuken dan weer netjes monteren en stellen alles weer netjes af hoe het was of zelfs beter.

Zie hier het resultaat: een prachtige keuken die weer helemaal als nieuw is. Zo kan die weer járen mee, dat garanderen wij!

 

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

Case Details

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!