Case Beschrijving

Wij komen door heel Nederland heen. Zo ook bij deze klant ver achter Arnhem. In de ochtend begin je met een brandweer-rode keuken en ‘s avonds is de keuken prachtig mat metallic zwart. De perfecte make-over in 1 dag!

Meer informatie

Bij Technicolor gaan we ver voor onze klanten, niets is ons te gek. Of u nou dichtbij woont of ver weg, wij komen overal. Zo ook deze klant die aan de Duitse grens woont. Vroeg vertrokken om op een mooie tijd bij de klant te zijn. We kwamen aan in een rustig dorpje met  prachtige huizen.

Eenmaal binnen werd direct duidelijk waarvoor onze hulp voor ingeroepen was. Het huis was keurig straks en vooral wit/zwart ingericht. De rode keuken, alhoewel in goede staat, was een doorn in het oog voor de klant. De klant koos voor een bijzondere matte metallic zwarte folie van 3M. Wij werken alleen maar met topmerken zoals deze om onze kwaliteit te kunnen garanderen.

Na een flinke dag werk was de hele keuken compleet vernieuwd. Nu hoorde het bij de rest van het huis, een luxe uitstraling met een fijne sfeer was het resultaat.

Klant blij, wij blij!

Case Details

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!