Case afbeeldingen

Het bijzondere aan ons vak is dat we vaak aan speciale, bijzondere of heel interessante voertuigen mogen werken. Zo ook in de volgende case.

Een klant met hoge verwachtingen, en terecht! Zijn SL was toe aan een “Exclusive Detail” waarbij we alles uit de kast halen om de lak weer in topconditie te krijgen én te houden! Hij zocht hiervoor een professional met aandacht voor het vak. Wij werken vanuit onze passie en leveren alleen werk af als we daar zelf voor 100% achter kunnen staan.

Tijdens de behandeling van deze prachtige SL400 hebben wij werkelijk alles aangepakt met een subliem resultaat.
Na een volledige handwas en uitgebreide decontaminatie hebben wij de Mercedes met lucht en speciale, ultra-zachte droogdokken compleet gedroogd.
Het is een lastige en vooral bewerkelijke kleur. Met de juiste belichting en nauwkeurig kijken hebben we een mooi plan van aanpak kunnen maken.
Dit stappenplan sloeg uitstekend aan op de lak en we hebben alle grote en kleinere defecten kunnen corrigeren.

Uiteraard moet je zo’n goed verzorgde auto de bescherming geven die het verdient. De #Labocosmetica STC + HPC is een fantastische combinatie en levert alles wat je van een keramische (glas)coating mag en kan verwachten. Een degelijke bescherming en ultieme glans! Met de juiste zorg kan deze coating tot wel 6 jaar of 90.000 km stand houden. Dat zijn pas cijfers!

Is uw auto ook toe aan een goede behandeling? Wilt u uw voertuig goed beschermen?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons via onderstaande mogelijkheden
☎️ 010-2613613
📩 info@Technicolorcustoms.nl
🌎 https://www.technicolorcustoms.nl/diensten/exclusive-detailing/
📸https://www.instagram.com/technicolor_customs/

Case Details

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!