Case afbeeldingen

Is ze niet prachtig?
Ongelooflijk hoe in krap 60 jaar een auto zó veel ontwikkeld kan zijn maar toch nog steeds duidelijk een 911 is!

Dit stukje kunst uit Stuttgart reed bij ons binnen voor een uitgebreide behandeling.
Van binnen tot buiten en alles daar tussen in. Nergens is op bezuinigd door deze trotse eigenaar en dat ziet u in onderstaande foto’s.

“Aventurine Green Metallic” vink dat maar aan als de verkoopadviseur van Porsche vraagt hoe u uw nieuwe bolide geleverd wil hebben. Wat een gave kleur! Waar dit eerst een soort grijs lijkt, schittert er een groene gloed onder vandaan wanneer de zonnestralen het koetswerk raken. Aanwezig maar niet overdreven, zoals een Porsche hoort.

Zowel in- als exterieur zijn compleet onder handen genomen. Het interieur is uitgebreid verzorgd en het leer is voorzien van een coating.
Na het perfectioneren van de lak hebben we deze verzegeld met de producten van #Labocosmetica.
De neus en de flanken van de Porsche zijn optimaal beschermd met een doorzichtige anti-steenslagfolie. Deze combinatie zorgt er voor dat de eigenaar veilig en zonder zorgen de weg op kan.

Nog een leuk ontwerp-weetje is misschien wel te vinden aan de achterzijde van deze auto. De grille boven de vleugel telt links en rechts namelijk 9 “ribben” het remlicht in het midden bestaat uit 2 verlichte “ribben”. Dit is een knipoog naar het getal van deze generatie, de 992.

Heeft u ook een Porsche of andere pracht wagen die wel eens aangepakt mag worden? Of een andere mooie opdracht misschien?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons via onderstaande mogelijkheden
010-2613613
info@Technicolorcustoms.nl
https://www.technicolorcustoms.nl/diensten/exclusive-detailing/
https://www.instagram.com/technicolor_customs/

Case Details

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!