Snelnavigeren:

In het kort

Voordelen van een glascoating:

  • Bijzonder diepe glans en reflectie
  • Extreem hydrofobisch (waterafstotend)
  • Minder onderhoudsgevoelig
  • Gemakkelijker wassen, vuil hecht erg moeilijk
  • Behoud veel langer glans dan wax
  • Minder krasgevoelig door extreme hardheid SiO2
  • Langdurige bescherming van uw lak (twee tot acht jaar afhankelijk van uw keuze)

Glascoating is de ultieme bescherming

Keramische coating, zoals glascoating, is de ideale manier om uw auto extra bescherming te geven voor een mooie prijs. Sinds een aantal jaar is er een nieuw product op de markt die uw auto van extra bescherming voorziet, extreem waterafstotend is en bovendien ook nog eens een mooie glans geeft. Bij Technicolor Customs in Rotterdam zijn we gespecialiseerd in glascoating aanbrengen en zorgen we ervoor dat uw auto voorzien wordt van hoogwaardige, keramische coating voor een scherpe prijs!

Hoogwaardige glascoating voor een scherpe prijs

Zogenaamde keramische coatings, glascoatings, nanocoatings en andere coatings, zoals SiO2 of Si3D, zijn allemaal verschillende namen voor een en hetzelfde product.
Bij de meeste mensen staan deze coatings bekend als glascoating.
Een glascoating wordt zo genoemd omdat de werkzame stof in deze producten een belangrijk bestanddeel is voor het maken van glas.
Tijdens het aanbrengen vervliegt de drager en blijft een polymeer/keramisch mengsel achter.
Dit mengsel maakt een hechte verbinding met de onderliggende lak. En zorgt voor een stevig membraan die beschermt tegen de elementen.

Wij brengen de keramische coating zo nauwkeurig mogelijk op uw auto aan

Om keramische coating van bijvoorbeeld Modesta of Labocosmetica zo goed mogelijk de kans te geven zich te kunnen hechten, moet het oppervlak extreem schoon zijn. Ook moeten eventuele beschadigingen, krasjes of swirls eerst verwijderd worden, aangezien u er in principe niet meer onder kunt komen (tenzij nodig). Hierdoor is het dus nodig om voorafgaand aan het aanbrengen van een keramische coating de lak van uw auto in topconditie te brengen. Deze topconditie bereiken wij door de auto volledig te ontdoen van verontreiniging en de lak vervolgens door middel van verscheidene stappen (decontamineren, polijsten, ontvetten) terug te brengen naar haar beste staat.
Wanneer deze staat bereikt is willen we dat graag zo houden. Daarom verzegelen we de lak met een geschikte en bestendige coating. Zo heeft u er j√°renlang plezier van!

De juiste strategie
voor de juiste installatie

Na het bekijken van de staat van uw auto, adviseren wij u graag over wat de juiste strategie is voor het plaatsen van keramische coating. Onze coatings komen met een garantie* en bieden u tot wel 6 jaar of 100.000km bescherming!
Afhankelijk van hoe deze verzorgd wordt, kan deze zelfs tot acht jaar blijven zitten. Coatings kunnen toegepast worden op verschillende delen van uw auto, alsmede op de autoruiten en velgen.

*Garantie in overeenstemming met de algemene voorwaarden.

#Labocosmetica & Modesta

Met trots kunnen wij zeggen dat wij werken met de ceramische coatings van
#Labocosmetica en Modesta 
Dit zijn beide top merken uit de industrie die na jarenlang onderzoek uit eigen laboratorium met de beste producten komen.
We informeren u graag over de beste keuze voor uw auto!

Modesta

Maak een afspraak en geef uw wensen door

Wilt u graag keramische coating aan laten brengen op uw auto door onze ervaren vakmensen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. U bereikt ons door te bellen of door een whatsappbericht te sturen naar +31 (0)102613613. Natuurlijk is het ook mogelijk om vooraf een offerte aan te vragen om achter de prijs van de glascoating te komen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!