PremiumShield PPF

Snelnavigeren:

PremiumShield Paint Protection Film

PremiumShield Paint Protection Film

Bescherm uw (kostbare) auto tegen steenslag, krassen en allerlei soorten agressieve vervuiling met PremiumShield® Car Paint Protection Film (PPF). Dankzij deze innovatieve beschermingsfolie gaat u met een gerust gevoel de weg op. Lelijke putjes of krassen zijn verleden tijd. Door de relatief dikke PremiumShield® Car Paint Protection Film (PPF) voor de automotive bent u verzekerd van een auto die altijd netjes blijft. Bent u benieuwd hoe dit werkt? Lees dan hieronder alles over deze folie of neem contact met ons op!

Wat is PremiumShield Car Paint Protection Film en hoe werkt het?

Wij werken met PremiumShield® Elite SH, dat is een 150 micron glasheldere polyurethaanfolie die onzichtbaar lijkt op autolak. Doordat het elastisch en nagenoeg ondoordringbaar is, kunnen harde voorwerpen de lak niet raken en blijft deze dus intact. Dit zorgt dus voor een uitstekende bescherming tegen steenslag of een fietser die langs de auto komt.

De folie wordt vakkundig aangebracht op de meest kwetsbare carrosseriedelen voor beschadiging. Ondanks de levenslange garantie, is het te verwijderen zonder de lak aangetast te hebben.

De vele voordelen

Er zijn diverse redenen om voor PremiumShield Car Paint Protection Film (PPF), zoals XPEL (welke wij zelf niet gebruiken), voor de automotive te kiezen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

 • Optimale bescherming van uw kostbare bezit.
 • Geen dure reparatiekosten meer, ook niet bij bijvoorbeeld einde lease.
 • Dit bedrijf is marktleider op het gebied van het beschermen van duurzame oppervlakken op voertuigen.
 • Testresultaten wereldwijd bewijzen keer op keer dat het tot de helderste, gladste en sterkste folie op de markt behoort.
 • Merken als Bugatti kiezen vanuit de fabriek al voor deze folie.
 • Ook het F1-team van Mercedes beschermt haar wagen met PPF van dit merk.
 • Superieure glans direct na het aanbrengen.
 • Zorgt voor een hogere doorverkoopwaarde.
 • Langdurige bescherming inclusief levenslange garantie.
 • Eenmalige uitgave in tegenstelling tot elke keer schadeplekken bijwerken of spuiten.
 • Voorkomt 90% van de alledaagse beschadigingen, ook van bijvoorbeeld een wasstraat.

Hoe wordt deze bescherming geïnstalleerd?

De Car Paint Protection Film (PPF) van dit merk wordt door ons als erkende dealer in de automotive vakkundig tot in de puntjes geïnstalleerd. Bedrijven in de automotive gebruiken ook XPEL Paint Protection Film (PPF), maar wij beschikken over andere hoogwaardige producten voor optimale Exclusive Car Care. Uw zorg is ons vak, wij bespreken van tevoren uw wensen en de mogelijkheden. Zo kunnen wij u 100% tevredenheid garanderen! We hebben keuze uit acht verschillende pakketten die u hieronder kunt vinden. Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten!

Pakket 3 Complete neus
Pakket 4 bikini voorkant

Pakket 1
Koplampen

Uw koplampen worden perfect beschermd. Het doorzicht blijft. Geen lichtbreking of vertekening. 

Pakket 2
Dorpels/Sideskirts

Voorkomt beschadiging door in- en uitstappen. Tevens krijgt opspattend grind door de voorwielen geen kans.

Pakket 3
Complete neus

Alle delen die beschadigings-gevoelig zijn: voorbumper, motorkap, zijschermen, spiegels.

Pakket 4
Bumper
Uitsluitend het noodzakelijke wordt volledig beschermd: voorbumper en voorste gedeelte van de motorkap.

Pakket 5 A stijl dakrand
Pakket 6 Bumperstrip
Pakket 7 deurklink

Pakket 5
A-stijl en dakrand
Beide A-raamstijlen plus het voorste gedeelte van het dak vangen veel vuil en zijn gevoelig voor beschadigingen.

Pakket 6
Bumperstrip
De bovenkant van de achterbumper beschadigt snel door het in- en uitladen van goederen of het in- en uitstappen van huisdieren.

Pakket 7
Deurklink-cups
De cups van deurklinken laten binnen de kortste keren krassen zien door nagels. Ook de bovenkant van de klink heeft het zwaar te verduren.

Pakket 8
Compleet naar wens

Uiteraard is het mogelijk om elk deel van uw voertuig naar wens te laten beschermen met PremiumShield®. Bespreek uw wensen met ons en krijg vrijblijvend advies.

Eerst zien, dan geloven…

Uiteraard begrijpen wij bij Technicolor Car Care in Rotterdam ook dat u eerst wilt zien en dan geloven. Dus speciaal voor u deze video waarin een Tesla voorzien wordt van PremiumShield® Elite SH. U bent van harte welkom om bij ons de folie met eigen ogen te voelen en bekijken. Maak snel een afspraak met ons door hier te klikken!

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op

Mocht er iets nog niet helemaal duidelijk zijn of heeft u vragen over Car Paint Protection Film (PPF) voor de automotive? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u allerlei informatie, foto’s en video’s vinden op de site van PremiumShield® zelf.

World no.1

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!