Snelnavigeren:

Uw autoruiten blinderen voor de perfecte tint

Wilt u graag uw autoruiten laten blinderen omdat u dat mooi vindt? Of wilt u uw autoruiten tinten om minder warmte door te laten of om minder last te hebben van zonlicht tijdens het rijden? Bij Technicolor Car Care in Rotterdam tinten wij uw autoruiten op de manier die u wenst, maar houden we ook rekening met de in Nederland gestelde eisen op het gebied van het tinten van autoruiten. Hierdoor weet u zeker dat u veilig op de weg zit, zonder dat u regels overtreedt.

Legaal uw autoruiten laten blinderen

U kunt uw autoruiten om verschillende redenen blinderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de uitstraling van uw auto, meer privacy voor de inzittende of de verbeterde uv-bescherming van het interieur. Autoruiten blinderen is legaal, mits u voldoet aan een aantal eisen. Zo moeten de voorramen minimaal 70% licht doorlaten. Vanaf achter de B-stijl mag u de autoruiten zo donker laten tinten als u wenst en hier kiezen de meeste klanten dan ook voor. De meeste autoruiten van nieuwe auto's zijn aan de voorkant al lichtgetint. De prijzen voor het blinderen van uw autoruiten is onder andere afhankelijk van uw type auto en de hoeveelheid ramen. Naast het tinten van uw autoruiten kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere diensten. Denkt u hierbij aan het chippen van uw auto zodat u meer vermogen krijgt of het aanbrengen van coating van Labocosmetica voor het beschermen van uw autolak.

Maak een afspraak en geef uw wensen door

Wilt u graag uw autoruiten donker laten tinten? Neem dan contact op met een van onze specialisten en maak een afspraak. U bereikt ons door te bellen of door het sturen van een whatsappbericht naar +31 (0)102613613. U geeft uw wensen door en wij kijken naar de mogelijkheden op het gebied van de wetgeving.

Ramen blinderen prijsindicaties

Let op: Prijzen zijn vanaf prijzen. 

Hatchback275

  • 3 ramen tinten
Offerte aanvragen

Coupé300

  • 3 ramen tinten
Offerte aanvragen

Hatchback325

  • 5 ramen tinten
Offerte aanvragen

Sedan350

  • 5 ramen tinten
Offerte aanvragen

Station400

  • 5 ramen tinten
Offerte aanvragen

Station/SUV450

  • 7 ramen tinten
Offerte aanvragen

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!