Bij Technicolor Car Care bent u verzekerd van een uitstekende dienstverlening en Exclusive Car Care. De combinatie van jarenlange ervaring, de opgedane expertise en onze passie, zorgt ervoor dat wij altijd het hoogst haalbare nastreven. Uw auto en uw tevredenheid staan hierbij centraal. Wij zorgen er onder andere voor dat uw auto er fantastisch uitziet en dat u er zo lang mogelijk van geniet dankzij Exclusive Car Care bij onze garage.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Jaguar F-Type detailing

Exclusive Car Care met zorg en precisie

Voor Exclusive Car Care komt u naar onze garage in Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer mooi uit komt te zien en bieden hiervoor diverse diensten aan. Van het polijsten tot wrappen en van het reinigen tot het aanbrengen van lakbeschermingsfolie van hoogwaardige kwaliteit, wij doen het allemaal. Zo beschermen wij uw autolak tegen opspringende steentjes door anti-steenslagfolie aan te brengen. Wanneer u alles uit uw auto wilt halen, dan is het chippen van uw auto een uitstekend idee.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten en wilt u er zeker van zijn dat uw auto met passie onderhanden genomen wordt? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Bel ons vrijblijvend op of stuur een whatsappbericht naar +31 (0)102613613. Onze experts staan u graag te woord.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!