Met interieurfolie van hoogwaardige kwaliteit krijgt uw interieur een totaal andere look. Wilt u het interieur van uw woning veranderen zonder veel geld aan nieuwe spullen kwijt te zijn? Wanneer u tevreden bent met uw spullen, maar als ze wel een andere kleur mogen krijgen, dan is interieurfolie hier uitermate geschikt voor. Bij Technicolor Car Care in Rotterdam heeft u de keuze uit een ruim aanbod voor het geven van een andere look aan uw interieur.

Fulltime ondernemend vriendenbedrijf
meer dan 15 jaar ervaring
Klantenservice voorop

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

keuken

Een ruim assortiment aan interieurfolie om uit te kiezen

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment met verschillende soorten folie. Denkt u hierbij aan mooie, egale kleuren, maar ook aan een houten, stenen, marmeren of een betonnen look. Wij hebben meer dan 1.000 verschillende soorten interieurfolie voor het onderhanden nemen van uw interieur. Het type folie dat wij gebruiken is bestendig tegen kleine schades en heeft nog veel meer voordelen. Zo bieden we ook lakbeschermingsfolie aan voor optimale bescherming van de lak. Wilt u graag uw keuken laten wrappen voor een frissere uitstraling? Of kunnen de kasten in uw woonkamer wel een andere look gebruiken? Met interieurfolie in uw gewenste kleur is alles mogelijk!

Maak telefonisch een afspraak

Heeft u bepaalde wensen voor uw interieur en wilt u onze experts inschakelen voor het creƫren van een andere uitstraling met interieurfolie? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0)102613613 of stuur een whatsappbericht. U bent verzekerd van een mooi interieur waar u nog jaren van geniet.

keuken

Bent u enthousiast en nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op of stuur een bericht via Whatsapp. Wij helpen u graag verder!

Direct contact opnemen

U kunt ook rechtstreeks uw bericht hier achter laten. Dan krijgt u zo snel mogelijk een reactie terug.


    Wat kunnen we voor u betekenen?

    Neem contact met ons op
    en we gaan aan de slag!