Bij onze interieurspuiterij kunt u terecht voor het laten spuiten van het interieur van uw woning of bedrijfspand. Bij Technicolor Car Care in Rotterdam zijn we gespecialiseerd in het spuiten van auto’s en meubilair. Door onze jarenlange ervaring, gevolgde trainingen en behaalde certificaten, hebben wij veel expertise opgedaan op u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. U bent hierdoor verzekerd van een strakke afwerking en uitstekende services.

Fulltime ondernemend vriendenbedrijf
meer dan 15 jaar ervaring
Klantenservice voorop

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

keuken

Een interieurspuiterij voor het spuiten van uw interieur

Wanneer u het interieur van uw woning of bedrijfspand een andere look wilt geven, dan schakelt u de experts van onze interieurspuiterij in. Geef uw keuken een andere kleur of kies ervoor om andere meubels te laten spuiten, zoals speakers of kasten. Het is ook mogelijk om uw interieur te laten wrappen. Hierbij gebruiken we hoogwaardig interieurfolie voor de mooiste afwerking. Naast dat wij een interieurspuiterij zijn, bieden we ook diverse andere diensten aan. Zo is het ook mogelijk om onze experts in te schakelen voor een bedrijfsrenovatie of het wrappen van uw auto.

Schakel ons in voor een nieuw interieur

Bent u toe aan een nieuw interieur, maar wilt u geen nieuwe meubels kopen? Neem dan zeker contact met ons op. Bel ons op of stuur een whatsappbericht naar +31 (0)102613613 en bespreek de mogelijkheden met een van de vakmensen van onze interieurspuiterij. Wij voorzien u van deskundig advies en zorgen ervoor dat u te allen tijde tevreden bent met uw nieuwe interieur.

keuken

Bent u enthousiast en nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op of stuur een bericht via Whatsapp. Wij helpen u graag verder!

Direct contact opnemen

U kunt ook rechtstreeks uw bericht hier achter laten. Dan krijgt u zo snel mogelijk een reactie terug.


    Wat kunnen we voor u betekenen?

    Neem contact met ons op
    en we gaan aan de slag!