Bij keukenspuiterij Technicolor Customs kunt u behalve uw auto, ook uw keuken laten spuiten. Wilt u uw keuken voorzien van een frisse kleur en uitstraling en heeft u graag een strakke keuken in de kleur van uw dromen? Kies dan voor het laten spuiten van uw keuken door de vakmensen van onze keukenspuiterij. Dit kan in elke gewenste kleur en hierbij kunt u kiezen voor een mat, glanzend of metallic effect. Met de specialisten van onze keukenspuiterij kunt u alle kanten op.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

keuken

Hoe gaat uw keuken laten spuiten in zijn werk?

Voordat u uw keuken of andere elementen van uw interieur kunt laten spuiten, is het natuurlijk belangrijk dat uw keukenkastjes helemaal leeg zijn. Voordat we gaan spuiten, demonteren we uw keuken. De deurtjes worden eerst goed gereinigd en licht opgeschuurd, zodat de verf goed pakt en het resultaat verbluffend is. Na een grondige inspectie gaat de laatste laklaag er op en zorgen wij dat de kastjes er weer als nieuw uitzien. Bent u benieuwd naar de resultaten die de vakmensen van onze interieurspuiterij in uw keuken kunnen bereiken? Schakel dan de specialisten van Technicolor Car Care uit Rotterdam in. Keukenwrapping is bij ons ook mogelijk. Hierbij worden de deuren van uw keukenkastjes voorzien van een folie, om oppervlakkige beschadigingen te verhullen.

Maak een afspraak met onze keukenspuiterij

Wilt u uw keuken of auto een geheel nieuwe uitstraling geven en wilt u eventuele oneffenheden of kleine beschadigingen op een relatief simpele manier laten verhullen middels het spuiten? Bespreek dan de mogelijkheden met een expert van onze keukenspuiterij. Dit kan door te bellen naar +31 (0)102613613 of door een whatsappbericht te sturen naar hetzelfde nummer. Onze specialisten komen dan bij u thuis om de mogelijkheden te bekijken om uw keuken te laten spuiten. Ontdek alle mogelijkheden van onze keukenspuiterij.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!