Wist u dat u bij Technicolor Customs uit Rotterdam uw keuken kunt laten wrappen zonder te hoge kosten te betalen? Wij zorgen voor professionele keukenwrapping tegen lage kosten. Bij Technicolor Customs zijn we, zoals onze naam al aangeeft, gespecialiseerd in het verbeteren van uw rijervaring. Dit doen wij onder andere door het wrappen van auto’s. Dit betekent dat we uw auto ‘inpakken’ in een speciale folie, die uitgevoerd wordt in allerlei mooie kleuren. Wij staan echter ook voor u klaar op het gebied van keukenwrapping, waarbij u alle kasten van uw keuken kunt laten wrappen, zonder dat u aan veel te hoge kosten verbonden bent.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Hierom moet u uw keuken laten wrappen zonder te hoge kosten te betalen

De folie die wij als interieurspuiterij gebruiken, heeft desgewenst een speciaal effect. Zo kan de folie een metallic effect hebben, maar ook een mat effect. Deze effecten kunnen ook in uw keuken of elders in uw interieur plaatsvinden. Het idee is eigenlijk hetzelfde: de deuren van uw keukenkastjes worden voorzien van folie die uw keuken eenvoudig een mooie uitstraling geeft. Eventuele kleine beschadigingen en oneffenheden worden verborgen. Dit alles gebeurt op een eenvoudige manier dankzij keukenwrapping, en dat zonder tegen lage kosten. Wilt u graag een nieuwe keuken, maar heeft u daar momenteel geen budget voor? Met keukenwrapping geeft u uw keuken relatief eenvoudig en voor een aantrekkelijke prijs (lage kosten) een geheel nieuwe uitstraling. Wanneer wij klaar zijn, is het alsof uw keuken gerenoveerd is! Dit niet het enige, want alle kastdeurtjes in uw huis kunt u laten wrappen voor niet al te hoge kosten, ook buiten uw keuken.

Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden van keukenwrapping

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn om uw keuken te laten wrappen en wat hiervan de kosten zijn? Wij komen graag bij u langs om te bekijken hoe u uw keuken kunt laten wrappen en welke kosten hieraan verbonden zijn. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan door te bellen naar +31 (0)102613613 of door het sturen van een whatsappbericht. Wij helpen u dan graag verder met keukenwrapping zonder hoge kosten in rekening te brengen, of met het spuiten van uw keuken wanneer u dit wenst.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!