Is uw keuken aan een flinke keukenrenovatie toe, maar heeft u eigenlijk geen budget voor een grondige verbouwing? Of heeft u gewoon geen zin in veel rommel in huis, waar u wekenlang in zit? Laat uw keukenrenovatie dan over aan de specialisten van Technicolor Car Care uit Rotterdam. Wij geven uw keuken namelijk een totale make-over, zonder dat u er veel last van heeft. Dit kan op twee verschillende manieren: door het wrappen of spuiten van uw keukenkastjes. Wij vertellen u hier graag meer over.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Ga voor een simpele, maar effectieve keukenrenovatie

Als u uw keuken op een simpele manier wilt laten renoveren, dan kiest u voor het wrappen of spuiten van de deurtjes van uw keukenkastjes. Deze worden hiermee voorzien van een andere kleur en desgewenst een mooi effect, zoals metallic of een mat effect. Tijdens uw keukenrenovatie kunnen we deze effecten bij allebei de opties realiseren:

  • Bij het wrappen van uw keuken worden uw keukenkastjes ‘ingepakt’ in een professionele folie. Deze folie kan allerlei kleuren hebben en is verkrijgbaar met verschillende effecten. De folie verhult ook lichte beschadigingen en oppervlakkige oneffenheden.
  • Bij het spuiten van uw keuken zijn er nog veel meer kleuren mogelijk. Hierdoor kunt u bij een keukenrenovatie alle kanten op. Eventuele beschadigingen worden hersteld en zijn weer als nieuw na het spuiten.

Bel ons op en laat u adviseren

Wilt u ook een keukenrenovatie zonder dat u wekenlang rommel in huis heeft of uw keuken niet kunt gebruiken? Laat u door onze ervaren specialisten persoonlijk adviseren over de mogelijkheden, de beste opties en ontdek de vele voordelen. Onze experts komen graag bij u langs. Maak een afspraak door te bellen of te Whatsappen naar +31 (0)102613613.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!