Technicolor Car Care in Rotterdam is een Labocosmetica approved detailer waar u terecht kunt voor coating voor uw auto. Hierdoor ontvangt u gegarandeerd topkwaliteit. Wij zijn een professionele en gecertificeerde detailer met jarenlange ervaring. Wij zijn vanuit onze passie begonnen en servicegerichtheid staat bij al onze werkzaamheden centraal.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Glascoating aanbrengen Tesla

Labocosmetica levert hoogwaardige coating voor uw auto

Binnen ons bedrijf werken wij met keramische coating van Labocosmetica. Deze coatings zorgen voor een mooie, diepe en uitstekende bescherming van uw lak. Wanneer we de coating van Labocosmetica aanbrengen, doen we dit met de grootste zorg en maken we gebruik van de juiste middelen, technieken en gereedschappen. Als gecertificeerde detailer verzorgen wij exclusive car care en zorgen we ervoor dat de lak van uw auto optimaal beschermd is. Naast coating van Labocosmetica, hebben we ook coating van andere topmerken, zoals Modesta.

Maak snel een afspraak

Wilt u graag een extra beschermlaag over uw auto om de lak optimaal te beschermen, of bent u benieuwd naar onze andere diensten? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Bel ons op of stuur een whatsappbericht naar +31 (0)102613613 en maak een afspraak op de dag dat het u uitkomt. Wij helpen u met onze passie en expertise graag verder en zorgen voor een mooie bescherming.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!