Lakbeschermingsfolie is ideaal wanneer u de lak van uw auto wilt beschermen tegen krassen en andere beschadigingen. Wanneer u trots bent op uw auto, dan wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Het is dan ook zonde als er kleine of grote krassen of andere beschadigingen op komen. Met uitstekende bescherming en het juiste onderhoud blijft uw lak langer mooi.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Glascoating aanbrengen Tesla

Lakbeschermingsfolie voor optimale bescherming van uw autolak

Door lakbeschermingsfolie te laten plaatsen, beschermt u uw autolak tegen beschadigingen, maar ook tegen de zon en andere weersinvloeden. Uw auto blijft op deze manier zo goed als nieuw en u heeft er langer profijt van. In onze garage maken we gebruik van innovatieve lakbeschermingsfolie van diverse topmerken. Denkt u hierbij aan Paint Protection Film van PremiumShield, maar we hebben ook speciale coating van Modesta. U kiest uit een ruim aanbod aan lakbeschermingsfolie, waaronder anti-steenslagfolie om uw autolak te beschermen tegen opspringende steentjes.

Vraag een offerte aan of maak direct een afspraak

Het optimaal beschermen van uw autolak vraagt om de juiste folie. Bij Technicolor Car Care in Rotterdam staan onze vakmensen graag voor u klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak direct een afspraak bij onze garage. Bel ons op of stuur een whatsappbericht naar +31 (0)102613613 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!