Bent u op zoek naar een professionele meubelspuiterij in de buurt van Rotterdam? Bij Technicolor Car Care staan we graag voor u klaar. Als gediplomeerde meubelmaker hebben wij door de jaren heen veel ervaring en expertise opgedaan, waarmee wij u zo optimaal mogelijk kunnen helpen. Hierbij staat onze service voorop en zorgen wij bij iedere opdracht dat u als klant tevreden bent.

Fulltime ondernemend vriendenbedrijf
meer dan 15 jaar ervaring
Klantenservice voorop

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

keuken

Een meubelspuiterij met gediplomeerde vakmensen

Wilt u de meubels van uw woning een andere look geven of wilt u de uitstraling op kantoor een upgrade geven? Bij onze meubelspuiterij zorgen we ervoor dat alle meubels er strak uitzien en dat u voor een aantrekkelijke prijs een geheel nieuwe uitstraling krijgt door gebruik te maken van producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben passie voor het vak en voeren iedere opdracht dan ook met veel plezier uit. Daarbij komt ook dat u tot wel vijf jaar garantie heeft. U kunt bij ons ook terecht voor een bedrijfsrenovatie of het renoveren van uw keuken.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wanneer u uw meubels een andere look wilt geven, dan neemt u contact op met een expert van onze meubelspuiterij. Geef uw wensen aan ons door en bespreek de mogelijkheden. Bel of stuur een whatsappbericht naar +31 (0)102613613, maak een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

keuken

Bent u enthousiast en nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op of stuur een bericht via Whatsapp. Wij helpen u graag verder!

Direct contact opnemen

U kunt ook rechtstreeks uw bericht hier achter laten. Dan krijgt u zo snel mogelijk een reactie terug.


    Wat kunnen we voor u betekenen?

    Neem contact met ons op
    en we gaan aan de slag!