Modesta is een Japanse fabrikant en staat bekend om hun coating van hoogwaardige kwaliteit. Het is een van de meest duurzame producten op het gebied van autobescherming. Bij Technicolor Car Care in Rotterdam werken we met coating van dit Japanse merk. Bij het aanbrengen van dit product werken we te allen tijde netjes, schoon en precies. Hierdoor weet u zeker dat u er lang van geniet en onbezorgd in uw auto rondrijdt.

Kleinschalig vriendenbedrijf
15+ jaar ervaring
Precieze afwerking

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Glascoating aanbrengen Tesla

Modesta coating voor optimale bescherming van uw autolak

Door gebruik te maken van speciale coating van het merk Modesta blijft uw autolak langer mooi. Dit product zorgt voor een meetbare laag bovenop de lak van uw auto. Dit merk staat bekend om producten met een onovertroffen helderheid, glans en bescherming. Veel auto-eigenaren maken al gebruik van dit product, mede door de zelfreinigende werking. Naast coating van Modesta gebruiken we in onze garage ook diverse producten van andere topmerken, zoals PremiumShield en Labocosmetica.

Bel ons op voor de beste bescherming

Wilt u graag coating van Modesta laten aanbrengen om uw autolak optimaal te beschermen? Maak dan een afspraak bij onze garage of vraag een offerte aan. Hiervoor belt u naar +31 (0)102613613. U kunt er ook voor kiezen om een whatsappbericht naar dit nummer te sturen. Bent u geïnteresseerd in lakbeschermingsfolie, maar wilt u eerst meer informatie over de werking? Neem ook dan gerust contact op met een van onze vakmensen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Neem contact met ons op
en we gaan aan de slag!